Teamwork

Bij Kemeling maken we het samen. Van productvoorbereider tot commercieel medewerker en van stagiair tot aan de directie.

productie

Met elkaar zorgen we iedere dag opnieuw voor mooie, innovatieve producten waar onze klanten blij van worden. Korte lijnen, grote resultaten! Hier zijn vakmensen voor nodig, medewerkers die wij ontzettend waarderen! Zonder hen, geen blije klanten. Daarom investeren we bij Kemeling in onze mensen, onder andere op de volgende manieren:

 • Een bovengemiddeld goed salaris
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen obv 38-urige werkweek
 • Een ongekend goede werksfeer met leuke teamuitjes
 • Veel ruimte voor initiatief, creativiteit en eigen inbreng
 • Echt onderdeel van het team; 3 keer per week een stand-up zodat iedereen op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf
 • Alle benodigde scholing én aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Onbeperkt gebruik van onze gym op de chillverdieping
 • Maar liefst keuze uit drie koffiemachines in onze kantine
 • Een welkomstpakket voor iedere nieuwe medewerker
 • Kennis en ervaring voor een kansrijke toekomst bij ons óf ergens anders in de maakindustrie

Over Kemeling Kunststoffen

Kemeling Kunststoffen is dé expert in kunststof constructiewerk. We staan bekend om onze kunststof bakken en tanks voor de tuinbouw, maar sinds onze oprichting in 1976 is ons assortiment flink uitgebreid met op maat gemaakte innovaties voor diverse branches.

Het succes van ons familiebedrijf wordt niet bepaald door onze producten, maar door onze mensen! We vinden het belangrijk om elke dag te investeren in ons gemotiveerde team. Niet alleen met een goed salaris, gezellige uitjes én een gym op de zaak, maar ook investeren we in jouw kennis met scholing en certificaten. Bij ons krijg je alle tools om een meester te worden in de maakindustrie. Zo kun jij met de juiste knowhow én passie aan de slag om het meeste uit je werk te halen. Daar zijn wij trots op en onze klanten blij mee!

 

 

JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA’S AAN HET WOORD

“Op mijn eerste werkdag was ik ontzettend positief verrast. Ik had geen idee wat voor innovatiefs er allemaal gebeurde achter de schermen! Ik wil je uitdagen om een keertje mee te lopen en te ervaren hoe gaaf het bij Kemeling is!”

Hessel Luiten - Engineer/ Werkvoorbereider

Hessel Engineer werkvoorbereider
Aartjan Kunststof bewerker

“Als je ervan houdt om je handen uit de mouwen te steken maar niet per se met je voeten in de klei wilt staan, zit je hier op de juiste plek. Het is schoon werk, zonder giftige dampen waar je iedere dag bouwt aan een nieuw mooi product!”

Aartjan van Driel
Kunststofbewerker

Rob Productvoobereider

“De vrijheid die je hier krijgt is echt uniek. Er is een tekening van het product, maar verder is het aan jou hoe je tot het beste eindresultaat wil komen. Dat is elke dag weer een mooie uitdaging!”

Rob Arensman
Kunststofbewerker

Jeremy Kunststof bewerker

“Bij Kemeling is alles goed geregeld. Fijne baas, goed salaris en leuk gevarieerd werk. Als je een suggestie hebt of je wilt iets veranderen, dan kun je dat in onze organisatie gewoon zeggen. Er wordt goed naar je geluisterd en je krijgt mooie extra’s!”

Jeremy Tsas
Allround productiemedewerker

“Ik krijg hier al 19 jaar de vrijheid en het vertrouwen om te groeien. Zo heb ik al veel jonge gasten mogen enthousiasmeren voor de techniek en zijn ze uitgegroeid tot echte kunststof specialisten. Dat maakt me trots!”

Arwin Camphens - Chef werkvoorbereiding

Arwin Chef productievoorbereiding